2018 47. kitabı
#kitapyorumu #AşkHerşeyiAffederMi #BurcuBüyükyıldız Burcu ve Demir birbirlerini ilk gördükleri anda dünyada sadece kendileri varmış ve o anda zaman durmuş gibi hissettiler. Gözleriyle konuştukları yaşayacakları günlerin habercisiydi... ‍️ Burcu: Naif bir kadın, güçlü ve mücadeleci, özgürlüğüne düşkün.. Sevdiği adam için özgürlüğünü feda edilecek kadar fedakar.. ‍️ Demir: Tutkuyla, kıskançlıkla seven bir adam. Benim olana, benim dediğime benden başka kimse dokunamaz diyen tutkulu adam. Burcu’nun mücadelesi, geçmişte yaşadıkları zordu. Demir’in varlığını hissettiğinde kalbi yerinden çıkacak kadar atarken tek isteği sonsuza kadar Demir’e ait olmaktı. Tutkuyu, acıyı ve sahiplenmeyi Demir’in kollarında hissetti. Delicesine aşık oldu, aşkından deli divane oldu.. Demir’in Burcu’ya hissettiği aşk değdiği her yeri yakıp geçiyor. Takıntı derecesinde, kendini kaybedercesine seviyor... Tutkuyu ve aşkı iliklerine kadar yaşadılar. Kırıldılar, yoruldular, herşeyi fazlasıyla yaşadılar. ️ Demir sadakatinden, Burcu aşkından hiç vazgeçmedi. Aşkın herşeyi affedip affetmeyeceğini birlikte öğrendiler. Şimdi sizlerde aşkı, tutkuyu, acıyı, mutluluğu zirvede Burcu ve Demir ile yaşamak ister misiniz?? Geç kalmış sayılmazsınız mutlaka bir an önce okuyun.. ️ Kitap büyüleyici bir kurguyla, başarılı betimlemeler ile olayların içinde kendinizi ait hissedecek mükemmellikte yazılmış. Beğenerek, keyifle, mutlulukla okudum. Yazarımızı tebrik ediyorum. “Aşkı mükemmellikle anlatan kadın” Okuyun, okutturun.. Tavsiyemdir. 5/5
Aşk Her Şeyi Affeder mi?Burcu Büyükyıldız · Ephesus Yayınları · 2015463 okunma