·371 syf.····Okunma: 02 Haziran 2026 17:55 Evet, serinin dördüncü ve son kitabını da bitirmiş bulunuyorum. Öncelikle seriyi genel olarak beğenip beğenmediğimi sorarsanız, fena değildi; ortalama bir seriydi diyebilirim.
Bu kitaba gelecek olursak, serinin önceki kitaplarında bu çifti oldukça merak etmiş ve sevmiştim. Ancak maalesef benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu. İlk 100-150 sayfası gayet akıcıydı ve kendini okutuyordu. Fakat orta kısımlara geldiğimde ciddi anlamda sıkıldım, hatta kitabı bırakmayı bile düşündüm. Yine de bir şekilde bitirdim. Sonlara doğru biraz toparlasa da genel fikrimi değiştirmeye yetmedi.
Ayrıca bu tarz kitaplarda karakterlerin iç seslerinde sürekli birbirlerine "karım" ve "kocam" diye hitap etmeleri bana oldukça cringe geliyor. Bir diğer konu ise smut sahneleri. Yerinde kullanıldığında sorun etmiyorum hatta seviyorum, ancak burada karakterlerin akılları fikirleri sürekli oradaymış gibi hissettirdi. Biraz da duygusal gelişim, derinlik ve ilişki ilerleyişi görmek isterdim.
Kısacası kitabı pek beğenmedim. Bana göre okunmasa da çok şey kaybettirmez.