2026 94. kitabı
SARAH BAİLEY~UNUTULMUŞLAR ŞEHRİ~ Selam.Bugün sizlere The Kitap Yayınları ‘ndan çıkan sarah_bailey_author kaleme aldığı #unutulmuşlarşehri kitabı ile geldim.Polisiye türünün en başarılı örneklerinin bu yayınevinden çıktığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.Tıpkı bu kitap gibi.Benim yazardan okuduğum üçüncü kitap.Hatta bu,serinin üçüncü kitabı ve yine çok güzeldi. Birbirinden bağımsız olarak okunan bu güzel seriyi polisi sever herkese tavsiye ediyorum. Yazarın kalemini ben çok seviyorum.Hem kurguyu işleyişinin akıcılığı,hem ters köşeleri ile şaşırtmasının yanı sıra,karakterlerinin duygularını da çok güzel işliyor. Özellikle bu kitabında bir kez daha şahit oluyoruz. Gemma uzun zamandır hastanede yoğun bakımda olan eski hayat arkadaşını kaybediyor ve bunun derin üzüntüsünü yaşıyor. Oğlu Ben ile nasıl bir yol çizceğini düşünürken,cezane günü patronuna bir telefon gelir ortada kayıp bir kız ve genç bir erkek cesedi vardır.Ama Jonesy yoğun olduğu için gidemeyeceğini söylerken dedektif Gemma bunu duyuyor ve kendisinin gitmek istediğini söylüyor.Gemma, hiç düşünmeden oğlu Ben’i de alıp soluğu bir sahil kasabası olan Fairhaven de alıyor. Abbey Clark,katıldığı partinin ardından bir gece yarısı ortadan kayboluyor ve ondan bir daha haber alınamıyor. Ailesi eski erkek arkadaşından şüphelenirken kısa bir süre sonra da genç kızın erkek arkadaşının cesedi bulunuyor.Şimdi ortada kayıp bir genç kız ve öldürülmüş bir genç erkek vardır. Peki ama bunların sorumlusu kimdir? İşte dedektif Gemma bunları çözmeye çalışırken,sis perdesi derinleştikçe, eski gerilimler ve sırlar açığa çıktıkça,Gemma kısa bir süre önce üzerinde çalıştığı benzer kayıp vakasının travmalarını yeniden yaşamaya başlıyor.Bakalım dediktif Gemma tüm bunlara rağmen olayı başarıyla çözebilecek mi?
Unutulmuşlar ŞehriSarah Bailey · The Roman · 2021101 okunma