2026 14. kitabı
Okunma: 01 Haziran 2026 23:57
Öncelikle şunu söylemeliyim ki, şu ana kadar Windsor Serisi'nin üç kitabını da okudum ve seriyi genel olarak seviyorum. Büyük ihtimalle okumaya da devam edeceğim. Bu yazarın kalemini gerçekten beğendiğimi söylemem gerek. Evet, kitaplarında oldukça fazla smut sahnesi var ancak bunlar beni hiç sıkmıyor. Hatta bu kadar smuta rağmen karakterler arasındaki aşkı ve bağı okuyucuya hissettirmeyi başarıyor. Bu kitaptaki ana çiftimize ise resmen bayıldım. Kitabı gözlerimden kalpler çıkarak okudum desem abartmış olmam. Aralarındaki uyumu, çekimi ve romantizmi okumaktan gerçekten keyif aldım. Eleştirmem gereken noktalara gelirsek, duyguların zaman zaman fazla abartılı işlendiğini düşünüyorum. Bu durum hikâyenin gerçekçiliğine biraz zarar veriyor. Ayrıca erkek karakterin bakış açısı da yer yer bir kadın karakter tarafından yazılmış gibi hissettiriyor. Bu da karakterin inandırıcılığını bir miktar zedeliyor. Bunun dışında bazı bölümlerde tempo düşse ve ara ara sıkılsam da genel olarak kitabı beğendim. Romantizmi ve ana çiftin dinamiği benim için kitabın eksilerini büyük ölçüde kapattı.
Zorunlu BağlılıkCatharina Maura · Olimpos Yayınları · 202571 okunma