Karanlıktaki Kıvılcım-Stacy Willingham
2026 40. kitabı
Okunma: 09 Haziran 2026 22:27
"Canavarlar ormanda saklanmazlar. Gerçek canavarlar göz önündedir." Kitap kulübümüzde Haziran ayının okuduğumuz ikinci kitabı Karanlıktaki Kıvılcımı keyifle ve çok severek okudum. Ayın favori kitaplarında ikinci kitabım oldu. Yazarın kalemini çok sevdim. Başından direk kitap içine alıyor ve o merak duygusuyla sonuna kadar okutuyor. Kitabımız Louisiana'nın küçük bir kasabasında annesi,babası ve abisiyle yaşayan Chloe'nin bulunduğu yerde altı genç kız ortadan kaybolur. Daha sonra bu cinayetleri Chloe'nin babası işlediğini itiraf ediyor ve ömür boyu hapis cezasına mahkum oluyor. Bu korkunç olayın ardından Chloe'nin annesi gittikçe çöküyor ve sonunda yatalak olarak bir bakım evine yatmak zorunda kalıyor. Chloe kendine bir psikiyatrist ofisi açıyor ve çalışmaya başlıyor. Abisi Cooper da hayatını sürdürmeye çalışıyor. Nişanlısı Daniel ile evlenmeye kararı alan Chloe düğün hazırlıkları yaparken şehirde iki genç kız kaybolmaya başlıyor. Yirmi yıl önce olan olaylar ile bağlantılı şeyler olmaya başlayınca Chloe hem korkmaya başlıyor hem de şüphelendiği isimler oluyor. Kitap hakkında konuşacak çok fazla detay çıkıyor. Eğer psikolojik gerilim türünü okumayı seviyorsanız mutlaka önerimdir. Sadece cinayet olaylarını çözmeye çalışmıyoruz arkasında yatan detayları ve ailelerin de neler yaptığını görüyoruz. Kırk beş ve kırk yedinci bölümde yaşanan gerçekleri okuyunca içim parçalandı. Hem üzüldüm hem de sinirlendim. Sonunu da çok güzel bağlamış yazar. Özellikle sonlarda bir soru vardı ki çok beğendim. "Karanlığın ellerinden alıp kaçırdığı bir çocuğu vardı; peki ya sizin çocuğunuz karanlıkta olsaydı ne yapardınız?" Bu soru kitabın içeriği hakkında çok fazla detay içeriyor. Geçmişte alınan bazı kötü sonuçların gelecekte nelere sebep olacağını da okuyoruz. Umarım bu yazarın daha fazla eserini okumaya devam ederiz. Kitaba puanım:10/10
Karanlıktaki KıvılcımStacy Willingham · Altın KitaplarMurat Karlıdağ · 2026193 okunma