Kocam yüzümü tanımıyordu.
2026 36. kitabı
Okunma: 10 Haziran 2026 00:35
Alice Feeney'in okuduğum ikinci kitabı ve bu kitabı bitirdikten sonra tüm kitaplarını sipariş ettim. Yazar ters köşe yapmakta gerçekten çok yetenekli. Bu kitabına da bayıldım. Yazar bu kitabında yüz körlüğü (prosopagnozi) rahatsızlığından muzdarip olan bir senaristi konu almış. Adam tam zamanlı bir işkolik ve bazı huylarını okurken iyi ki hayatımda böyle bir adam yok diye sevindim. Mutsuz evliliklerini sürdürüp sürdürmeyeceklerine karar vermek için yıldönümlerini çekilişten kazandıkları 2 günlük bir tatille taçlandırmak isteyen çiftimizin başına gelen olayları okumak çok güzeldi. Bir karar vereceklerdi ve ikisinden biri eve asla geri dönemeyecekti. Kış mevsimi,eski şapel,hayaletler ve korkutucu hikayeler teması hoşuma gitti. Travmaların çözümlendiği an, mektuplar, sırlar, yıldönümü hediyeleri, yılın kelimeleri ve daha birçok ayrıntının kitabı güzelleştirdiğini düşünüyorum. Kitabın içinde birden fazla ters köşe var. Benim gibi hata edip yanlışlıkla kitabın son sayfasına bakmayın derim ( bu benim kötü bir alışkanlığım kitabın son cümlesini başlarda okumayı seviyorum.) Keyifli okumalar dilerim.
Taş Kâğıt MakasAlice Feeney · Yabancı Yayınları · 20238,3bin okunma