2026 23. kitabı
"𝐁𝐄𝐍 𝐀𝐒̧𝐊 𝐈̇𝐒𝐓𝐈̇𝐘𝐎𝐑𝐃𝐔𝐌. 𝐎𝐍𝐔𝐍 𝐀𝐒̧𝐊𝐈𝐍𝐈 𝐈̇𝐒𝐓𝐈̇𝐘𝐎𝐑𝐃𝐔𝐌. 𝐘𝐎𝐋𝐔𝐌𝐔 𝐊𝐀𝐘𝐁𝐄𝐓𝐌𝐈̇𝐒̧𝐓𝐈̇𝐌. 𝐒𝐎𝐍𝐔𝐍𝐃𝐀 𝐃𝐀 𝐃𝐔̈𝐍𝐘𝐀𝐃𝐀 𝐈̇𝐙 𝐁𝐈𝐑𝐀𝐊𝐌𝐀𝐊 𝐈̇𝐂̧𝐈𝐍 𝐍𝐄 𝐊𝐀𝐃𝐀𝐑 𝐈̇𝐋𝐄𝐑𝐈̇ 𝐆𝐈𝐃𝐄𝐁𝐈̇𝐋𝐄𝐂𝐄𝐆̆𝐈𝐌𝐈̇ 𝐎̈𝐆̆𝐑𝐄𝐍𝐌𝐈̇𝐒̧𝐓𝐈̇𝐌." @authorhalle #ölümcülkonular Sydney, okuduğu üniversiteden atıldıktan sonra kendini çıkmazda bulur. Kalacak yeri yoktur ve geleceğini yeniden kurabilmek için tek şansı, Alzheimer araştırmaları yürüten Madrona Vakfı'nın ekibine katılmaktır. Seçilip seçilmeyeceği konusunda endişeler taşıyarak Vancouver Adası'na gelir. Ancak adaya adım attığı ilk andan itibaren bir şeylerin yolunda gitmediğini hisseder. Zamanla yaşadığı tuhaf olaylar artarken, adanın derinliklerinde saklanan sırlar da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlar. İlk gün karşılaştığı profesör ise hem ders hocası hem de psikoloğudur. Sydney, açıklayamadığı bir şekilde ondan etkilenir ve bu etki zamanla aşka dönüşür. Fakat adada yaşanan garip olaylar, ölü hayvanların dirilmesi, koridorda gölgelerin dolaşması, kapı arkasından gelen fısıltılar, sıcak havada kar yağması gibi ürkünç olayalar yaşaması ve bunlara da kimse mantıklı bir açıklama getiremezken, Sydney kendi akıl sağlığını sorgulamaya başlar. Acaba gerçekten delirmekte midir, yoksa en çok güvendiği kişi olan profesöre güvenmemesi mi gerekiyordur? Bu kitabı Semra tavsiyesi ile, #engelsizokurlaokuyoruz grubumuzla birlikte okudum. Böyle bir kitabı okuma grubu ile birlikte okumak kitabın gizemli atmosferini benim için daha da keyifli hâle getirdi. Atmosferiyle, gizemiyle ve gotik havasıyla merakımı son sayfaya kadar diri tutan bir kitaptı. Özellikle finaliyle beni oldukça şaşırttı. Karanlık romantizm, gotik gerilim ve psikolojik gizem sevenler için göz atılabilecek bir kitap. İçerik Uyarısı: Kitabın başında yazar tarafından bir içerik uyarısı paylaşılmış. Ahlaki açıdan gri karakterler, güç istismarı ve açık şekilde betimlenen cinsel sahneler gibi karanlık romantizm türünde sıkça karşılaşılan temaların bulunduğu belirtiliyor. Bu nedenle kitabı okuma listenize eklemeden önce bu içerik uyarısını dikkate almalısınız. #kitap #reklamdeğiltavsiye
Ölümcül KonularKarina Halle · Nox Yayınları · 202555 okunma