, şu anda okuyor
%44 (216/488 syf.)
Tuğba Atıcı Coşar
7.9/10 · 420 okunma
Şahzede
Şimdi şöyle bir durum var, ben yan karakterlerin aşklarını okumaktan ÖZELLİKLE DE onların gözünden okumaktan 😚 NEFRET 😌 ediyorum. Ve arkadaşımın bu kitabı beğenmeyeceğimi düşünmesinin nedenlerinden en büyüğü de direkt yan karakterin ağzından yazılmış olan bölümlerin çok fazla olması. Mesela ilk üç bölümü okudum sayfayı bir çevirdim 1.bölüm yazıyor HANİ ciddili ayrı yazmış onları. NEYSE hiç sevmiyorum o yüzden özgür irade o sayfaları atlayacağım sadece diyaloglara bakarım diye düşünüyorum yani zaten üç dört yaprak şimdiki ama cidden sevmiyorum 💆🏻‍♀️💅🏻
Şahzede
İleride okumak istediğim kitapların alıntılarını ghostluyorum normalde ama yanlışlıkla hainin mührü spoiler yedim 😭
Şahzede
Gezi çalma listesi yapıyorlar şarkılar korkunç 🥀 neyse kulaklığımın şarjını dolduracağım 💆🏻‍♀️
Şahzede
Şu an mükemmel ortam kurdum kendime bkmkitap a girdim ve ne göreyim İŞ BANKASI MİLENAYA MEKTUPLARI SONUNDA BASMIŞ 🥳🥳 kafka’nın çoğu kitabı vardı ama milenaya mektuplar iş bankasında çevrilmemişti hemen ekleniyorsa 1k’a ekleyeceğimmm 😚💅🏻
Bu da burada dursun OF
Cringe ya