, şu anda okuyor
%59 (200/336 syf.)
Melissa Bashardoust
7.3/10 · 478 okunma
Irmak
Bu kitapla pride ayına özel lgbt eser okuma maratonumu baslatiyorum 😝😝 Ablam bu kitabı okurken sürekli uyuya kalmıştı sıkılmaktan wisöwüswçüaşwüüq ama ben öyle bir şey yaşamadım hatta güzel gibi. Bakalım Tek eksisi bazı yerlerde detay eksik. Ne oldu bitti anlayamıyorum bazen.
Irmak
Nerdeyse 1 yıldır 200 sayfa okumamıştım tek günde. (roman bazında, yoksa tek günde 400-500 sayfa manga/webtoon okuduğum çok oldu) CİLDİRİYORYM XOK İYİ 😭🙏🏻 Tasarımına da ayrı bitiyorum. İç cildi falan aşırı iyi. Aylar önce verdiğim 197 TL'ye kuruşu kuruşuna değiyor.
Irmak
Bu ayın tbr + yapping update'ini bitirebilirsem bugün aticam ins 🙏🏻🙏🏻 LÜTFEN ATAYİM AYİ YARILADIK NE BU GECİKMİSLİK YA İlham perileri kapımı calarsa Payback incelememi de bitiricem bugün umarim. Aylardir yarim kaldi 😞
Irmak
summer babaya özel yeni tema 😽😽 gerci kapak fotosundan cok emin degilim, degisirm belki
Irmak
Sayfa sayılarını üste yazmasalardı ksk. İlk paragrafı okurken gözüm direkt oraya takılıyor. Sürekli sayfa sayısına bakmak da benim zevki baltalıyor. Bu biraz benim huyum gerçi de siz aşağıya yazın tm?
Irmak
1k pp + kp kalitesini acayip kısıyor ya. Bune abi İngilizce hocasının dinleme dersinde açtığı listening sınavı gibi. Çok kalitesiz duruyor Daha az sıkıştıeın şu iconlaeı nolr 🙏🏻🙏🏻 o kadar da kalitesini 2-3 kez arttırıyorum ona ragmen böyle