···Okunma: 13 Haziran 2026 08:32 Eş bağı iki ruhun birleşmesidir. Her anın,her neşenin,her acının,her nefesin paylaşılmasıdır. Bu, aşkın nihai ifadesi,zaman ve mekanı aşan bir bağ,başka kimsenin anlayamayacağı bir bağlantıdır.
Dört vahşi prens
Bir garip kitap yurdu
Periler, büyü ve tehlikeyle dolu bir dünya
Briar'ın Canavarları serisinin ikinci kitabı Altınla Dokunmuş, Keldarion Rosalina' ı insanların dünyası olan Orca Koyu'na geri dönmesi için zorladığı için kitabın ilk başında dört ay geçiyor ve Rosalina Castletree'ye geri dönmek için çabaladığını okuyoruz. Bu sahnelerde Rosalina'ın çaresizliğini çok hissettim ve babasıyla arasının düzelmesine sevindim. Kel;Ezryn,Dayton ve Farron'a Rosalina'ın gidişi hakkında yalan söylüyor. Ve onlar da kardeşlerine inanıp Rosalina'ı aramiyorlar. Kitabın başlarında Lucas karakterinin sahnelerini okurken sinirimi bozdu. Rosalina sahibiymiş gibi davranması,geri nişanlanmak için onu zorlaması çok sinir bozucuydu. Rosalina bir şekilde Ezryn'e ulaşmayı başarıyor ve gerçekleri anlatıyor. Ezryn'in o an gerçekleri öğrendikten sonra Kel'e hesap sorduğu sahne çok iyiydi. Ve daha sonra beraber Rosalina'ı geri almaya gitmeleri çok tatlı bir sahneydi. Daha sonra da kitapta Rosalina'ın dört prens ile maceralarını okumaya devam ediyoruz. Öncelikle kitabın yan boyama tasarımını çok beğendim. Bu kitapta Farron karakterinin yaşadığı sorunlar ile ilgili çok güzel bir tasarım olmuş. Kitapta bazı yerlerde satır boşluklarında sorunlar vardı malesef. İlk kitaba göre daha kalın ama akıcı olduğu için hızlı okunuyor. Ters harem ve fantastik türü olarak benim hoşuma giden bir seri. Bu kitabı da keyifle okudum.Kitapta Kel karakterinin Rosalina'a söylediği kelimeler ve yaptığı davranışlar çok kırıcıydı.Dayton ve Farron kitapta favori çiftlerimden biri,çok güzel sahneleri vardı. Özellikle Farron'un şehrinde olan sorunlarda diğer karakterlerin onun yanında olup yardımcı olmaları çok iyiydi. Rosalina'ın bu kitapta daha da güçlenmesini okumayı sevdim.Karakterler arasında olan dinamik ve tutku çok hoşuma gidiyor. Caspian karakterinin sonda söyleyeceği şeyi yapacağından çok emin değilim. Umarım yapmaz ve araları eskisi gibi iyi olur.Üçüncü kitapta neler olacağını merak ediyorum.
Kitaba puanım:8/10