Puan vermedi·344 syf.····Okunma: 13 Haziran 2026 16:39 Hayatını sıradan geçirmek isteyen ve bunun için yeni bir işe giren mafya prensesi Kiara ama tabi bundan onun haberi yok. Babası mafya için çalışıyor olsada onu herşeyin dışında tutmuş yıllarca. Fakat Kiara’nın yeni işi tamda Bratva’nın liderinin şirketi.
Gerçekleri öğrensede Kiara yinede bu hayata çekilmekten geri kalmadı. İrlanda mafyasının lideri ile yolları kesişti hemde en zor anında. Şirketteki müdürünün taciz ve şantajına maruz kaldığında tam tecavüz edilecekken kurtarıldı. Hemde bu olayı ona yaşatan şirketin müdürü ise liderin üvey kardeşi.
Hiçkimseye dokunamayabin kadınlardab uzak duran mafya lideri Liam ise Kiara’ya karşı koyamadı. Bu ikilinin karanlık hikayesi sizi nereye götürecek bakalım.
Biliyorsunuz ki mafya hikayeleri en sevdiğimdir. Günahkarlar serisi ise şahane başladı. İlk kitabı çok sevmiştim fakat bu kitapta olaylar çok hızlı ilerledi. Hem ikili ilişkilerde hemde travmatik olayları atlatmakta çok hızlı davranmış yazar. Yinede uzun soluklu bir seri olması ve her kitapta farklı karakter oluşu seriyi okumaya devam etmemdeki etkenler.