İlk mangamm
2026 32. kitabı
Okunma: 13 Haziran 2026 21:19
Hayatımda ilk defa manga okudum ve manga benim için "asla okumam" dediğim şeylerin arasındaydı. Ama okuma zevkimi genişletmek istediğim için bir deneyeyim dedim. Okumaya alışmam kolay oldu. Hangi diyoloğu ne zaman okuyacağım? Diyordum ama ilk sayfalarda hemen alıştım. Konusu güzeldi. Masal izliyormuşum gibi hissettim. Küçük küçük hikayeler ve bunların birer okul efsanesi olması çok hoşuma gitti. İkinci cildini de alırım kesinlikle. Çizimleri de çok güzeldi. Hanako-Kun'u baya sevdim ve çok şirin. Devamını merak ediyorum. Böylece manga okumaya başlamış oldum. İyiki de başlamışım. Böyle uzun romanlar okumaktan bunaldığımda çok iyi geldi. Üşenmeden bana bir sürü manga öneren Firefly ye çok teşekkür ederim. Asla okumam dediğim bir diğer tür de bilim kurgu. Pek ilgimi çeken bir tür değil. Ama birgün onu da okuyacağım. Eğer bana önermek istediğiniz bilim kurgu varsa lütfen yorumlara yazın. Seviliyorsunuz<3
Tuvalet Hayaleti Hanako-kun - 1. CiltAidairo · Gerekli Şeyler Yayıncılık · 2022377 okunma
Ne demek ne demek. Manga okumayı çok seven biri olarak başkalarını da bu batağa sürüklemek ne hoş bir duygu! Bu arada Hanako-kun'un animesi de var. O da çok güzeldir emin ol. Ve beğenmene çok sevindim 🥰
Rivers Bookstore
💞💗🫶🥰