Bir Nergis Tufanı kitap yorumu
2026 16. kitabı
Okunma: 12 Haziran 2026 01:17
Merhaba papatyalarım, bugün sizlere pek tercih etmediğim bir tür olan dark romance kategorisinden, beni fazlasıyla etkileyen Bir Nergis Tufanı kitabını yorumlayacağım. Açıkçası kitabı bu kadar çok seveceğimi düşünmemiştim fakat her sayfasını “Tufan, bu kadar da cani olamazsın…” diyerek okuduğum için, türüne rağmen bayılarak okudum. Yazarın yazım tarzı gözümde aşırı gerçekçi bir stile sahipti; sanki dizi izler gibi ya da kahramanın açısından başkasının hayatını izliyormuş gibi okudum. Benim için aşırı güzel bir deneyimdi. Karakter gelişimi çok güzeldi ve klişeden uzaktı. Okuduğum ve duyduğum kitaplara nazaran hemen yakınlaşmalar yoktu. Erkek karakter de kadın karakter de birbirlerine o kadar uyuyorlardı ki adeta bir bütün gibiydiler. Açıkçası, bu kadar manipülatif bir erkek karakterin karşısına ağzı çok iyi yalan söyleyen bir kadın karakterin düşmesiyle her sayfayı şok içinde geçiyordum. “Gerçek mi söylüyorlar, yalan mı?” diye diye kitabı bitiriverdim. Hâlâ şüphelerim yok denmez. Sona doğru kitap çok iyiydi ama sonunu pek sevemedim. Aslında puan kırabilirdim fakat finalde yaşanan olayın ikinci kitabı bayağı sarsacağını düşündüğüm için puan kırmaya kıyamadım. Yorumumun sonuna gelecek olursam; türüne göre okuyup çok sevdiğim ve herkese önerdiğim bir kitap oldu. İkinci kitabı için çok sabırsızlanıyorum. Ceylin Petrikor Bir Nergis Tufanı: Nefret
Bir Nergis Tufanı: NefretCeylin Petrikor · Martı Yayınları · 202664 okunma