2026 283. kitabı
Okunma: 14 Haziran 2026 11:51
Çok fantastik kitap okumuş biri olarak söyleyebilirim ki; birbirlerinin kopyası olan aynı konuların çevrilip çevrilip yazıldığı eserlerden bıkmışken bu kitap bir kurtarıcı oldu. Bu kitap beni reading slumptan çıkardı. Kendine özgün konusu ve akıcı diliyle bir günde bitirdim. Kitap ölmek üzere olan bir kızın sevdiği bir kitabın içine düşmesini konu alıyor ama beklemediği bir şey oluyor ve kötü kadın karakter olarak doğduğunu fark ediyor ve az sonra idam edilmek üzere! İlk birkaç sayfa karmaşık gelebiliyor ama okudukça hepsi rayına oturuyor. Sonra size sadece karakterlerin komik diyaloglarını okumak kalıyor. Bu kitaptaki komediyi çok sevdim. En çok da ana karakterin espirili kişiliğini sevdim. Genelde her kitapta ana karakterlerle çatışırken bu kitapta hiç böyle bir şey yaşamadım. Yazar gerçekten de okuyucular bir kitabın içine düşse nasıl davranır, nasıl düşünür çok iyi yansıtmış. Her kitapta en çok dikkat ettiğim iki şey vardır. Karakterlerin derinliği ve yan karakterlerin yazılışı. Bu kitapta her karakterin ana karakterin çevresindeki boş kabuklardan ibaret olmadığını görüyoruz. Hepsinin derin kişiliği var ve ana karakterin gölgesinde kalmıyorlar. Davranışlarının sebepleri, geçmişleri, onları bu noktaya getiren her şeyi okuyoruz. Yazar bunları çok güzel bir mantıkla işlemiş. Bayıldım. Kesinlikle okumanızı öneririm.
Yaşasın KötülükSarah Rees Brennan · İndigo Kitap · 202564 okunma