BEDDUAM ADLI YENİ MÜZİK ÇALIŞMAM SİZLERLE
Yılan gibi süründün, izini bıraktın Dilimde kaldı zehrin, kalbimi yaktın Geceler boyu sustum, içime attım Artık her ahım sana, her nefesim hakkın Yüzüme güldün, arkama tuttun hançeri İsmine yazdım bütün lanetleri Her duamda isim isim geçersin Kara kaplı defterimde birinci sırasın Ben sana dost dedim, sen bana darağacı Senin gibi nanköre çok bile bu duacı Her adımın ardında bin tane oyun Ben sustukça sandın ki hep sana boyun Şimdi her taşın altında adın çıksın Her kapıda yüzüne kinim çarpsın Ağladığın her gece hatırla beni Bu sözler kefenin olsun, sarılsın tenine Gözlerimdeki yaşlar, kurudu artık Sana dair ne varsa, geçmişe gömdüm Her hatırana veda, her bir 'elveda' Beni benden alanı, yok ettim dünya Kırılan kalbimde, izlerin derin Her zerremde bir nefret, sana Gölgeni bile istemem, senin adın kara Bu kalbe ihanet, cezasını bulsun inşallah Son bir sözüm var sana, duymazsın belki Ama bil ki bu son, yollar kapandı kesin Hayat çok uzun sürer, dersini al En güzel duam bu olur, huzursuz ol inşallah. Yılan akrep yuvasına , mezarın kazılsın sana En güzel duam bu olur Bu kalbin bedduasıyla yanarsın inşallah