2026 34. kitabı
Herkese merhaba Bugün sizleri Dilek ile tanıştırmaya geldim Büyük küçük hepimiz günlük tutarız değil mi? Şimdi değilse bile hayatımızın bir döneminde hayallerimizi, mutluluklarımızı, hüzünlerimizi yazdığımız bir günlüğümüz olmuştur. Dilek yaşadığı rahatsızlık sebebiyle bir süre hastahanede kalmak zorunda olan ve bu süreçte umudunu kaybetmeyen çok tatlı ve akıllı bir kız. Küçük kızımız dışarıda oyun oynamayı, toprakta büyüyen çiçekleri, uçuşan kelebekleri ve güneşi görmeyi en çok da güneşin ışıklarında gözlerinin renginin değişmesini çok özlemiş. Tabi bir de hiç kutlayamadığı yedinci doğum gününde kalmış aklı ama bir sonraki doğum günü için çok heyecanlı ve annesinin de Dilek için hazırladığı küçük bir sürprizi var bakalım küçük hanım bu sürprizi görünce ne yapacak Ben bunları nereden mi biliyorum? Dilek'in hastahanede geçirdiği her günü yazdığı günlüğünden öğrendim Sizler de Dilek'in hastahanedeki günlerinin nasıl geçtiğini öğrenmek, annesinin nasıl bir süpriz hazırladığını görmek ve ona destek olmak isterseniz bu güzel kitabı okumanızı tavsiye ederim Filiz Bedelzade'nin sevgili günlük güneşi özledim hikayesi, çocuklarımızın en zor ve umutsuz zamanlarında bile hayata sımsıkı tutunmaları gerektiğini anlatan ve her çocuğun kitaplığında olması gereken çok tatlı bir kitap
Sevgili Günlük: Güneşi ÖzledimFiliz Bedelzade · Perseus Yayınevi · 20252 okunma