·432 syf.····Okunma: 14 Haziran 2026 14:58 Ölüm Beni Bulana Dek kitabının yoluyla geldim. Genel olarak çok sevdim. Yazarın iyi bir kızın cinayet rehberi serisi zaten favorilerimdendir. Bu kitap da şaşırtmadı.
Konusu kısaca Jet, bir saldırıya uğruyor. Saldırı sonrası uyandiginda beyninle bir saat bombayla yaşadığını ve bir haftalık bir ömrünün kaldığını öğreniyor. Jet ve çocukluk arkadaşı Billy’nin,cinayeti çözmek adına bir hafta boyunca verdikleri mücadeleyi okuyoruz.
Spoiler vermemek adına çok detaylı yorum yazmayacağım. Gerçekler böyle patır patır ortaya çıkarken son 100 sayfa özellikle çok iyiydi. İlk kısımlar biraz sıkıcı ilerliyor. Bir de kalbiniz kırık bir şekilde okuyorsunuz çünkü Jet her türlü ölecek. Ama güzel bir ters köşeydi. Sadece eleştirdiğin bir kısım böyle yüzleşme sahnesi okumak isterdim, o yoktu. Bir de Luke karakteri gerçekten beni şaşırttı. Yazarın şu huyunu da seviyorum, çok güzel kurgular yazıyor. Ama okurun isteyebileceği bir son değil kendi istediği bir son yazıyor. Bu yüzden bir parça kalbimiz hep kırık oluyor. Bu tür sevenler kesinlikle şans vermeli.