2026 110. kitabı
Dilek Nazlıoğlu Buluştur Beni Necla Okurken sizleri sorgulatan eserleri okumayı sever misiniz? Ben çok severim. Nejla,çoçukluğundan beri kim kiminle ne yaptığını merak ettiğinden üniversiteyi bitirir bitirmez büyük bir çöpçatan ofisi açar.Sağlam bir ekiple yola çıkan Nejla,şirketine “Buluştur Beni Necla”ismini verir.Burada birbirine denk olan adayları seçip bir araya getirerek evlenmelerini sağlar.Evlendiği tüm çiftlerden olumlu dönüşler alan Nejla ve ekibi mutludur.Hatta ekibinden Selma da şirket vesilesi evlenir,mutlu olur. Asıl mesleği Avukat olan Necla nın namını herkes duyar.Kimi kendi başvurur şirkete kiminin babası,kiminin annesi.Hatta bir çoğu birbirinden habersiz olarak bir araya getirilir.Tıpkı Sahra ile Tolga çifti,Aysel ile Feyyaz çifti,Tan Alp ile Bircan çifti gibi. Tabi bu arada Nejla ya diş bileyenlerde vardır.Evlendirdiği çiftlerden birinin cinayete kurban gitmesi Nejla nın başarılarını hazmedemeyenlerin ekmeğine yağ sürer.Bu cinayet Nejla yı ve ekibini çok üzer.İkinci baharını yaşamak isteyen çiftten birinin yalan dünyaya acı bir şekilde veda etmesi okurken beni de üzdü arkadaşlar Yazarımızın kalemini çok severek okuyan bir okuru olarak mizahi bir dille kaleme alınmış bu eserine bayıldım.Okurken sizi düşündüren,düşündürürken tebessüm ettiren eserleri seviyorsanız kesinlikle yazarımızın bu eserini okumalısınız. Tan ile Bircan,Sahra ile Tolga,Aysel ile Feyyaz çiftlerini daha uzun soluklu bir romanda okumak isterdim.Açıkcası ben okumaya doyamadım. Kalın sağlıcakla @yazardileknazlioglu Merve Atmaca #buluşturbeninecla #dreambookstoreileokuyoruz #okuyanterazi #okuyanteraziokuyor #reklamdeğiltavsiye @dorlionyayinlari
Buluştur Beni NeclaDilek Nazlıoğlu · Dorlion Yayınevi · 202529 okunma