2026 53. kitabı
Okunma: 16 Haziran 2026 12:44
Karanlığın Kızı ”Ölüm, böyle bir şey miydi? Acı yok olmuştu.” Deina, ölümle iç içe yaşayan bir Ruh Ayırıcı. Hayatı boyunca başkalarının kaderine hizmet etmiş birinin, sonunda kendi özgürlüğü için savaşmaya karar vermesi beni en çok etkileyen noktalardan biri oldu. Özgürlük gerçekten her şeye değer mi? Peki o özgürlüğü kazanmak için ne kadar ileri gidebilirsiniz? Bir dövüşçü, bir bilgin, bir şarkıcı ve bir hırsızla kurulan mecburi ittifak. Birbirlerine ne kadar güvenebilirler? Yoksa herkes kendi çıkarının peşinde mi? Kitabın atmosferi şahane yansıtılmıştı. Yeraltı Dünyası’nın karanlığı, tehlikeleri ve sürekli hissedilen o huzursuzluk duygusu kitabın sayfalarına çok güzel işlemiş. Mitolojik unsurlar hikâyenin içinde öyle doğal duruyor ki, kendimi zaman zaman eski bir efsanenin farklı bir yüzünü okuyormuş gibi hissettim. Seçimlerin, fedakârlıkların ve özgürlüğün bedelinin sorgulandığı bir yolculuktu. Hayatınızı değiştirecek fırsat karşınıza çıksa, onu elde etmek için gerçekten neleri geride bırakabilirsiniz? Devamını merakla bekliyor olacağım. O sırada sizler de kitapla tanışabilirsiniz. Keyifle okunsun.
Karanlığın KızıKatharine Corr · Eksik Parça Yayınları · 20267 okunma