Deli Beşizler
2026 28. kitabı
Okunma: 16 Haziran 2026 21:46
Kafam şuan hiç yerinde değil.Ne okuduğumu unuttum.Benim güncel hafiza.Jsjsja neyse anlatıyım. Şimdi her şey yaz dizisi gibi başlıyor.Erkeğimiz(isim hafizam berbat)tam bir inek öğrenci.Sonra iste bu adama bir teklif geliyor.Ders vericek birilerine.Sonra gidiyor iste eve.Adam fakir bu arada.Bunlar da zengin.Ders verecegi kisiler onunla ayni yasta olan bes kiz ve bunlar besiz.Hepsi birbirine benziyor.Bu ciltte bunu okuyorsunuz.İlk ciltten bir sey anladım mi?HAYİR.İlk ciltten bir şey anlamak imkansız.İsimler zaten birbirinde.Olayi hiç anlayamadım.Bir de su sıralar pek iyi degilim bir şeyleri hatirlayamiyorum.Biri yardım etsin ya.Gerçekten! En sevdigim ve kendimi bulduğum kız Miku oldu.Kiz japon komutanları seviyor daha ne olsun.BENİM DE FATİH SULTAN MEHMETİM VAR SİMDİ.Ayrıca hunları da çok severim.Cunku çekik gozluler ve ben de çekik gozluyum.Atalarim yani. Neyse oyle iste,rastgele aldım mangayi zaten.Rastgele de okudum allah kabul etsin.
Eşsiz Beşizler - Cilt 1Negi Haruba · Gerekli Şeyler Yayıncılık · 2021156 okunma
Ben de okuyacağım bu seriyi ama sebebi tamamen erkek kardeşim. Sağolsun tüm ciltleri satın aldı 😶‍🌫️. Okuduğum vakit sana anlatırım istersen, o zaman daha iyi anlarsın belki. Hem benim işim hafızam ,hele ki Japon isimlerinde, çok iyidir 😅
Aphrodite
Firefly şuan dehşet kardesim olsun istedim ya
Aphrodite
Gerçekten iyi degilim yardım