2026 47. kitabı
Okunma: 17 Haziran 2026 13:41
#okudumbitti Selam arkadaşlar @authorhalle kaleminden #ölümcülkonular kitap yorumuyla geldim. Karina Halle kaleminden Ölümcül Konular, gizem, bilimkurgu, paranormal olaylar ve romantizmi bir araya getiren sürükleyici bir kitaptı. Stanford’daki bursunu kaybeden Sydney, Alzheimer ve ölümcül hastalıklar üzerine araştırmalar yapan Madrona Vakfı’na katılır. Ancak kaybolan öğrenciler, açıklanamayan görüntüler, gizemli mantarlar ve vakıfta dönen sırlar her şeyin göründüğü gibi olmadığını gösterir. Kitap boyunca Sydney ile birlikte neyin gerçek neyin yalan olduğunu sorguluyoruz. Özellikle vakfın ölüm ve yaşam üzerine yaptığı deneyler hikâyeye farklı bir boyut katıyor. Wes Kincaid karakterine ise bir yandan güvenmek isterken bir yandan da şüphe duymadan edemiyorsunuz. Gizemli atmosferi ve merak duygusunu başarılı buldum. Romantizm ve yetişkin içeriklerin yoğun olduğunu da belirtmek gerekir. Gizem ve bilimkurgu sevenlerin ilgisini çekebilecek bir kitaptı. Bana güven diyen kişinin, güvenini sarsan kişi olmasının nasıl bir his olduğunu biliyor musun? -Daha önce hiç tanımadığın birine güvenmedin mi? +Güvendim ama hiçbir zaman iyi sonuçlanmadı. Çünkü hırsın insana neler yaptığını gördüm.
Ölümcül KonularKarina Halle · Nox Yayınları · 202560 okunma