Güncelleme
gelenek haline getirdiğimiz etkinliğimize devam ediyoruz. ☾⭒asûde "gurbet"i yazalım dedi. başkan ne dediyse baş üstüne dedik biz de. demedik di mi acile tek gidemeyen ...normalde bu geceye kadar yazacaktık ama mezkur kadın şair olmayı değil akademi kadın olmayı tercih ettiğinden yarın son finalini vermesini bekleyeceğiz. son olarak aranızda gizli hayranımız ya da açık hasmımız olan olmayan herkes katılabilir bu etkinliğe yerimiz bol. hep beraber nasıl şiir yazılmaz el birliği ile gösterebiliriz. şimdiden başarılar allahın selamı ve bereketi üzerimizden eksik olmasın. *yeni katılımcı haberi için iletiyi güncelledik; etkinliğimize katılmak için birçok zorluklardan geçen ve bu samimi gayemize ortak olan yoldaşımız e 'a hoş geldin diyoruz. ✨️

ıı

@ikindidensonra
bu gece aynı saatte buradayız. kelimemiz "kara"... (kelimenin fikir babası (🗿🧔‍♂️🧔‍♀️) bendeniz ikindidensonra. geçen hafta sümeyra idi. aslında bu hafta asudeye teklif ettik ama biraz utangacım deyip bana havale etti. ben de kara kara düşünürken kara olsun dedim. ) katılmak isteyen gece ona kadar 'kara'lasın da yoruma gelsin. iletiyi bağlantılayıp paylaşanı da tekrar paylaş yaparak cümle aleme rezil olmasına gönülden vesile olabiliriz. sevgiler saygılar hörmetler ✨️🌹
·2 alıntı·