KİTAP ÖZETİ VE YORUMUDUR
2026 29. kitabı
Okunma: 17 Haziran 2026 01:26
Haziran ayında okuduğum kitaplardan biri, Gamble Kardeşler serisinin ikinci kitabı olan Oyuncu idi. İlk kitapta serinin en küçük erkek kardeşinin hikâyesini okumuştuk. Bu kitapta ise ortanca kardeş olan Chad Gamble'ın hikâyesini okuyoruz. Chad Gamble başarılı bir beyzbol oyuncusu. Bir gün bir barda Bridget ile tanışıyor ve ondan oldukça etkileniyor. Birlikte vakit geçirip geceyi beraber geçirmeye hazırlanırken Chad'in telefonuna bir mesaj geliyor. Bridget bu mesajı görünce kendisini oldukça özgüvensiz hissediyor. Çünkü Chad ünlü bir sporcu ve bugüne kadar hep çok güzel, manken gibi kadınlarla birlikte olmuş. Bu yüzden kendisini ona göre yetersiz görüyor ve Chad'e fark ettirmeden oradan ayrılıyor. Chad ise Bridget'in bir anda ortadan kaybolmasına oldukça şaşırıyor. Daha sonra Bridget'in çalıştığı iş yerinde aslında Chad'in küçük kardeşinin de çalıştığını öğreniyoruz. Yani Bridget, Chad'i daha önceden tanıyor diyebiliriz. Bir süre sonra bir iş yemeğinde yeniden karşılaşıyorlar. Yaklaşık bir ay sonra gerçekleşen bu karşılaşmada Chad, Bridget'e neden o gece ortadan kaybolduğunu soruyor. Bu konuşma sırasında dışarı çıkıyorlar ve tartışırken kendilerini öpüşürken buluyorlar. Tabii ki magazinciler peşlerini bırakmıyor ve fotoğraflarını çekiyorlar. Chad'in kariyerini korumaya çalışan asistanı, çıkan fotoğrafları fırsata çevirmek istiyor. Sürekli farklı kadınlarla anılması kariyerine zarar vereceği için Bridget ile sahte bir ilişki yaşamalarını öneriyor. Bridget ilk başta bunu kabul etmiyor ancak asistanın yaptığı şantaj sonucunda bu plana dahil olmak zorunda kalıyor. Böylece sevgili rolü yapmaya başlıyorlar. Zaman geçtikçe birbirlerinden etkilenmeye başlıyor ve bu ilişkinin gerçekten gerçek olmasını istiyorlar. Noel gecesinde artık duygularına karşı koyamıyorlar ve birlikte oluyorlar. O gece Bridget, asistanın yaptığı şantajı ve sahte ilişki planını Chad'e anlatıyor. Bridget Noel'i pek sevmiyor çünkü ailesini kaybetmiş. Chad ise ona, madem Noel'i sevmiyorsun, sana bu geceyle ilgili yeni anılar yaşatacağım diyor. Bridget de tam o anda ona âşık olduğunu fark ediyor. Daha sonrasında birbirlerine aşklarını ilan ediyorlar. Chad, Bridget ile evlenmek istediğini söylüyor ve kitap bu şekilde son buluyor. Fakat kitapla ilgili fark ettiğim bir şey var. Hem ilk kitapta hem de bu kitapta karakterlerin aşklarını ilan ettiği kısımla kitabın sonu arasında yaklaşık 30 sayfalık bir bölüm bulunuyor. Oysa önceki sayfalarda sürekli bir hareketlilik, merak unsuru ve "acaba ne olacak?" hissi vardı. Bu yüzden son kısımlar bana biraz uzun geldi. Bunun dışında kitap tatlı ve çerezlik bir kitaptı. Genel olarak sevdim.
OyuncuJennifer L. Armentrout · Dex Plus Yayınları · 2016469 okunma