·504 syf.····Okunma: 18 Haziran 2026 00:00 Aşkın Sırrı // Öykü Odabaşı // Gitane Yayınevi
Serinin son kitabı Aşkın Sırrı kitabı ile geldim.Bu kitapta olaylar çok daha hızlı akıp gelişiyorken aksiyon ilk sayfadan başlıyor.
İpek'in hayatlarına girmesiyle iyice olaylar iç içe girerken,beraberinde yeni veeski düşmanlarda ortaya çıkıyor.Hatta düşman gördükleri bazıları dost olmasa da düşmanları olmadıkları da ortaya çıkıyor.Rüzgar'ın İpek'in onun bunu neden yaptığını öğrendikleri,bir daha bırakma bırakmayacaklarını söylerler.Fakat İpek'i tutanlar,ondan istenileni yapmasını yoksa kızını ve kardeşini göremeyeceğini söylerler.Tabii bunu öğrendikleri an,onları kurtarmak için tüm aile ve dostlar birleşir.Kurtardıkları kızları eve getirirler.Poyraz İpek'in kız kardeşi Masal ile ilgilenmeye başlar.Onu ilk gördüğü an tutulur.Bu olayların sonunda İpek'in de bizimkilerle ortak düşmanları olduğunu öğrenirler.İpek'in geçmişte işkenceler yaşamış olduğunu,yaşadıklarını aile daha önce yapılan gizli araştırmalar sonunda öğrenirler.Bu arada eve dahil olan küçük çocuklara bakıcı olarak Adile Sultan sayesinde henüz çok küçük yaşta zarar gören Elif'i kurtarırlar.Bu küçük kızın bir sırrı vardır.Kendi küçük olmasına rağmen minik bir bebeği vardır.Bunu duyunca kurtarmak için Elif'e yardım ederler Bu arada yeni evlenen Demir Dilara ile Batı ve Şule balayına Teksas'ta daha önce kaldıkları çiftlik evine gelmişlerdir.Ama bela orada da bırakmıyor.Onların bu defa karşılarına Peri,sevgilisi,sevgilisinin kardeşleri,babası ve dedesi ile tanışır.Bu gruba yeni balayına çıkan Işık ve Uzay dahil olur.Bu defada Uzay'ın işinden dolayı,Pelin'in ailesinin onu tanımasıyla başlar.Bizimkilerle yeni evli çifti Bodrum'a kapatırlar.Peri'nin ailesi de başka bir tuzağa düşer ve hepsi birlikte Bodrum'da kapatılırlar.
Türkiye'de de olaylar karışmaya başlar.Topraklar gittiği bir yemek esnasında bir grupla kavga ederler.Ertesi gün hazırladıkları bir projeyi tanıtacaklardır.Burada olayların rengi değişiyor.Teksas da bizimkiler kurtulur ve Perinin ailesi ile anlaşıp ayrılırken Türkiye'de de her gün Tam her şey düzeldi derken Semih ve bizimkilerin karşısına Eylül çıkar.Semih Eylül'e çarpılır
Semih Eylül'ü elde edebilmek için çok çabalar işler.Bu sırada ailenin 6 adamı kaçırılır ve yere kapatılmıştır.Onları bulmak bu sefer Duru ve kızlara düşüyor.Duru tüm otoriteyi elini alarak herkese talimatlar verir.Kızlar erkeklerin önceki gece görüştüğünü düşündükleri Derman Köroğlu'na baskın yaparlar.İşte buradan sonra olaylar sarpasarar.
Derken Köroğlu kim ve kiminle sorunları vardır?
@oyku_odabas
@gitanekitap