2026 25. kitabı
Selam şahane bir kitapla geldim. Çok severek okuduğum, ilk sayfalardan itibaren gizemli heyecanlı ve zaman zaman gerilim dolu bir kitapla geldim. Bu kitabı uzun zamandır okumak istiyordum zaten ama beklettiğime de değmiş oldu. Kitapta o kadar çok olay o kadar çok sır ve çözülmesi gereken düğüm var ki son sayfaya kadar bitmiyor. Kitabı mümkün olsa bir solukta okurdum. Kitapta Sebastian Bell adında bir karakter olarak uyanıyoruz. Hafızamız yok kafası karışık ve bir saldırıya uğramış. İpuçları ben kimim düşünceleri falan derken bu kişi bayılıyor. Pat uyanan farklı biri. Ana karakterimiz çeşit çeşit insanların vücudunda konaklayarak bir cinayeti çözmeye çalışıyor. Cinayeti çözmek isteyen başka takipleri, konakçılarını öldürmek isteyen kişiler de var. Her saniye aksiyon gerilim beyin fırtınası inanılmaz keyifli bir kitaptı. Sonu bu denli ince ince bezenmiş bir kitap için bana yavan geldi. Kitap kendisi o kadar iyiydi ki sonu tatmin edici gelemiyor. Son sayfada farklı bir şey bekledim. Ama bu haliyle güzeldi. Ben yazarın diğer kitaplarına da göz atacağım sizde mutlaka okumalısınız.
Evelyn Hardcastle’ın Yedi ÖlümüStuart Turton · İthaki Yayınları · 20201,482 okunma