2026 43. kitabı
Okunma: 20 Haziran 2026 14:35
Herkese merhaba. Bugün izlediğim bir kitap yorum videosunda görüp de okuduğum kitabı paylaşıyorum. Videoyu çeken kişiye güvenip de aldığım kitaplar hep böyle güzel çıkıyor. KİTAP BAZI KİŞİLER İÇİN HASSASİYET OLUŞTURABİLİR. Eğer kitabın konusuyla ilgili hassas bir durum yaşadıysanız ya da bu konular sizi çok etkiliyorsa okumamanızı tavsiye ederim. Luc ailesi tarafından anlaşılmayan, sürekli film izlediği ve çalışmadığı söylenen bir çocuktur. Duyguları ailesi tarafından görülmemiştir. Anlaşılmadığı için de ailesinden uzaklaşmaya karar verir. Yine de işler istediği gibi olmaz ve kendini öl**dürür. Ailesi bu durumla baş etmekte zorlanır. Onu daha önce neden anlamadıklarını düşünürler. Oğullarının in**tiharından sonra bir ailenin duygularını ve yaşadıklarını görüyoruz. Kitap farklı anlatıcıların gözünden yazılmış. Okurken anlatıcı bir anda değişiyor. Oğlanın kendisi de anlatıcılar arasında. Ben bunun güzel bir yazım şekli olduğunu düşündüm. Böylece hikayeyi tek taraflı dinlemiyoruz. Ağır bir durumun ailede, onların çevresindekilere ve arkadaşlara nasıl etki ettiğini de görebiliyoruz. Yasla baş etme sürecinin herkes için ne kadar farklı olduğunu da görebiliyoruz. Oğlanın anlatıcı olması da onun ruh halini anlamıza yardımcı oluyor. 3 bölümden oluşan 72 sayfalık bir kitap. Kendisi kısa ama etkisi uzun. Anlattığı konunun ağırlığı fazla. Altı çizilecek bir sürü cümle vardı. Herkese iyi okumalar.
Onlardan UzaktaLaurent Mauvignier · Sel Yayıncılık · 2026133 okunma