2026 19. kitabı
Okunma: 18 Mayıs 2026 21:23
gizem ve polisiye türünde sherlock holmes ailesinden bir Kızıl Çember Hikâyesi, roman Londra'da yaşayan Thalia Drummond'un evine gizemli bir kiracı almasıyla başlar. Bu kişi odasından hiç çıkmamakta, ev sahibiyle yalnızca notlar aracılığıyla iletişim kurmaktadır. Kiracının bu sıra dışı davranışları zamanla dikkat çeker ve ardında büyük bir sırrı barındırmaktadır. Olaylar ilerledikçe, kiracının şehirde faaliyet gösteren ve "Kızıl Çember" adıyla bilinen gizli bir suç örgütüyle bağlantılı olduğu ortaya çıkar. Üyeleri birbirlerini tanımayan bu örgüt, tehdit, şantaj ve çeşitli suç faaliyetleriyle ilişkilidir. Polis, örgütün izini sürmeye çalışırken, soruşturmanın başındaki dedektif örgütün liderine ulaşmak ve işlenen suçları aydınlatmak için yoğun bir mücadele verir. Roman boyunca gizemli kimlikler, beklenmedik gelişmeler ve suç dünyasının karanlık yönleri anlatılır. Kitabın sonunda ise hem gizemli kiracının gerçek kimliği hem de Kızıl Çember örgütünün sırları ortaya çıkar ve tüm olaylar şaşırtıcı bir şekilde açıklığa kavuşur.
Kızıl ÇemberEdgar Wallace · Dorlion Yayınları · 20257 okunma