TS. ELİOT
İyi insan ol, fakat bunu ispatlamak için vakit harcama.
Nasılsa Allah görüyor ve biliyor. Maneviyatı beşere açıklamaya çalıştıkça asıl hakikatten uzaklaşıyor insan.
Aynen :)
Sosyal medya üzerinden yapılınca kandırılanlar var haklısınız. Günlük yaşamda yüzyüze olunca karşıdaki kanarsa onunla aynı kafadandır :)
Narnia
Günlük hayatta mimikler, davranışlar ve yakınlıklık derecesine bağlı olarak tespit edilmesi daha kolay haklısınız :) Yine de hepsi değildir. İstisnalar vardır fakat istisnalar da kaideyi bozmuyor tabi.
Bunu gösteri haline getirip prim yapmaya çalışmak ve hava atmak, yapılan iyiliği öldürmekle beraber karşıdakinin gözünde demagoglaştırıyor. Tabii buna kananlar da var onlar da onlarla aynı kafadan :)
Narnia
Özellikle ve özellikle sosyal medya üzerinden bunu yapanlarla çok karşılaşıyorum. Kendisini tanıdığım, günlük yaşamlarında gayet densiz ve zalimce davrananların sosyal medya üzerinde melekmişçesine paylaşımlarını, yorumlarını görüyorum. Buna kananların bu huyda olduğunu söyleyemem çünkü masumane kandırılanlar da vardır pek tabi.
Günümüz insanının en önemli sorunlarından biri
Narnia
Maalesef.. İyiysen iyisindir, inanmak isteyen inanır inanmak istemeyen inanmaz ki inandırmaya çalışsan da o senin iyi olmadığına koşullanmıştır zaten, ağzınla kuş tutsan boşş.
Tam nokta atışı tespitler :)