2026 18. kitabı
Okunma: 25 Haziran 2026 10:02
Şermin Yaşar’ın kaleminden okuduğum ilk kitap oldu. Çocuk kitabı kategorisine dahil edilse bile bence büyüklerin de mutlaka okuması gerekiyor. Kitapta Fikri Bey, yüksek egolu, sadece kendini düşünen ve kendisini herkesten önemli sayan bir CEO, genel müdür ve yönetim kurulu başkanıdır )). Bir gün, aslında okulu tam olarak bitiremediği ortaya çıkıyor ve okula yeniden dönmek zorunda kalıyor. İşte hikaye tam olarak burada başlıyor. Bu kitap bize büyürken, hayatın akışına kapılarak kaybettiğimiz masumiyetimizi ve saflığımızı geri hatırlatıyor. Bizler de Fikri Bey gibi okula dönemeyiz ama belki bu kitapla olayları onunla birlikte yaşar, kendimize güzel dersler çıkarırız. Dünyanın En Önemli Öğrencisi olan Fikri Bey gibi, biz büyüklerin de çocuklardan öğreneceği ve hatırlaması gereken çok şey var. Diyeceğim o ki, "çocuk kitabı" deyip geçmeyin. Eğer zaman ayırıp okursanız hiçbir şey kaybetmez; aksine, büyük ihtimalle içinizde susup bir köşede kalmış olan o çocuğu hatırlar ve onunla yeniden eğlenirsiniz.
Dünyanın En Önemli ÖğrencisiŞermin Yaşar · Taze Kitap Yayınları · 20241,693 okunma