Puan vermedi·176 syf.····Okunma: 25 Haziran 2026 18:19 Aylardan Kasım Günlerden Perşembe, ilk sayfalardan itibaren insanı içine çeken, duygusal yönü güçlü bir kitaptı. Karakterlerin yaşadıkları olaylar ve verdikleri mücadeleler bana zaman zaman kendi hayatımdan kesitler hatırlattı. Özellikle yalnızlık, umut ve geçmişle yüzleşme temaları oldukça etkileyiciydi.
Yazarın dili akıcı ve sade olduğu için kitap kendini kolayca okuttu. Olayların ilerleyişinde merak unsuru sürekli canlı tutulmuş. Bazı bölümlerde karakterlerin duygularını o kadar gerçekçi hissettim ki onların yanında yaşıyormuş gibi oldum. Kitap boyunca insan ilişkilerinin ne kadar karmaşık ama bir o kadar da değerli olduğunu düşündürdü.
Benim için kitabın en güçlü yanı, okuyucuyu yalnızca bir hikâyenin içine çekmekle kalmayıp aynı zamanda kendi hayatı üzerine de düşündürmesiydi. Duygusal yönü ağır basan, karakter odaklı romanları sevenlerin keyifle okuyabileceği bir eser olduğunu düşünüyorum. Kitabı bitirdiğimde içimde hafif bir hüzün ve uzun süre etkisini koruyan bir düşünce yoğunluğu kaldı.