2026 50. kitabı
Merhabalar! Bugün sizlere severek okuduğum ve etkisinden bir türlü çıkamadığım bir kitaptan bahsetmek istiyorum. ​Levent Aslan’ın "Ruh Parçalayıcı" isimli bu eseri, yazardan okuduğum ilk kitap olma özelliğini taşıyor. Serinin ikinci kitabı olan bu çalışma, beni ilk andan itibaren içine çekmeyi başardı. Yazarın dili o kadar akıcı ki, 326 sayfalık bu heyecan dolu yolculuğu sadece iki günde bitirdim! ​Nasıl bir kurgu, nasıl bir hayal gücü anlatamam... İnsan okurken gerçekten bambaşka dünyalara kapılıp gidiyor. Kitap bittikten sonra bile o gizemli atmosfer bir süre insanın üzerinden çıkmıyor, aklınız hala satır aralarında kalıyor. ​"Sosyolojisinin Uç Değişmez Yasası, Evrensel İdare Mekanizması tarafından yürürlüğe girdi ve üçüncü yasa uygulandı" cümlesiyle başlayan arka kapak yazısı, daha ilk sayfadan sizi nasıl bir mücadelenin beklediğinin sinyalini veriyor. Savaşçı Ruhlar ile İblisin Gölgeleri arasında başlayan o sessiz savaşın ayak seslerini satırların arasında adeta duyuyorsunuz. ​Ruh, evrenin en bilinçli enerjisidir; peki ama ruhlar dünyası tamamen başıbozuk bir yer mi? Yoksa onların da uymak zorunda olduğu katı yasalar mı var? Şeytan bu kurgunun neresinde? Tüm bu soruların peşinden sürüklenirken kendi ruhunuza kulak vermeyi de unutmuyorsunuz. ​Fiziksel kopyasını kütüphanemde severek sakladığım bu etkileyici kurgu, okuma listenize mutlaka eklemeniz gerekenlerden. İyi okumalar!
Ruh ParçalayıcıLevent Aslan · Ateş Yayınları · 20261 okunma