2026 28. kitabı
Okunma: 26 Haziran 2026 18:04
hic bu kadar kafamı karıstıran bi fantastik kitap okumamıstım sanırım. ardı ardına surekli ters kose oldum ve bircok detayı aklımda tutmakta zorlandım acıkcası, alısılmısın dısında bi evren olmasının da bunda payı var. o yuzden kitap hakkında biraz karısık duygular icindeyim. basta scarlett’ı sinir bozucu bulmustum ama karakterini tanıdıkca o kadar sevdim ki, on yargı cidden kotu bir sey‍mis…asıl sinirimi bozan donatella oldu, serinin kalanı sanırım onun hakkında ve okuma istegimi o kadar etkiledi ki bu anlatamam yani. yazarın diger serisini merak ettigim icin bu seriyi de bitiririm ama ne zaman devam ederim bilmiyorum acıkcası.
CaravalStephanie Garber · Dex Kitap · 20232,487 okunma
Bir sey diyim mi bence yazarın bu serisi diğerinden cok daha iyi🥲 son kitaptayim ve sıkıntıdan patlamak uzereyim artik bitirmeye inat ettim diye devam ediyorum. O serinin ikinci kitabının sonunda yasanan bir olay dışında seri gereginden fazla abartilmis gibi geldi bana. Bu serinin ikinci kitabini da sevmeme ihtimalin yüksek tellayi sevmediysen...😭😭 ben de kendisine bayılmıyordum ama cok nefret de etmiyordum o yüzden devam edebilmistim
ceren
cidden mi ya🥹 seri cidden overrated bence erkenden konusmak istemiyorum ama beklentilerimi asla karsilamadi su anlik ya…yine de devam edicem sonu inanilmaz merakta birakti cunku🥲
ceren benim hic beklentim yoktu bu seriden hatta bir an önce bitsin de diğerine geceyim kafasindaydim cunku digerinden beklentim coook yuksekti ama maalesef su anlık hic aradığımı bulamadim... Sıfır beklentiyle okuduğum icin Caraval evet ama cok muhtesem de degildi cerezlik bir fantastik🙂‍↕️