Akım çıkarıyoruz...
Canimmm hocam benim hakkımda böyle düşünüyormuş ...Cokk tesekkur ederim ona ...Lisede bir o bir de petek patlattigim( sınıfı şu bastı ve quiz iptal coğrafya dersinde hem de ) halde sonuna kadar beni savunan canım hocamın yeri çok başka ama bir insanı çok seversen alırlar ya ikisi de seneye maalesef bizimle olmayacak ... Ben de onlari çok seviyorum...
·5 alıntı·
1 +1'leme
2.386 Gösterim
Ortalamam 94 olmasına rağmen daha iyisi olabilirdi yazan Zerrin hocacığım seni de unutmadım. 😑
nee
İlkokul hocamın yazdığı şeyi hala hatirliyorum🥹
Prenses 27
Yiaa ne guzelll ben de ilkokul hocasi çocuğun eğitime bakış açısını belirler şükür benimki benim için kolunu kırmıştı canım hocammm sen de at akım yapalimm
Hoca felsefeci herhalde yoksa idealiz kelimesi kimin aklına gelir( ve kesinlikle bi chat cpte tarafından yazılmış çünkü cümlelerin senle alakası yok sjssjsjsjx)
Prenses 27
Sen demek ki beni tanıyamamışsin... Edebiyat öğretmenim yazdi...İstediğim zaman yaptıklarımı bilmediğin için neyse taniyamamissin normal
Prenses 27 oooo trip is loingg ahahahs
Prenses 27
trip atmama değmez ama bir yandan da sanal olduğu için bilmemen normal
Abi adamın soyadı çıkmış bende ya şimdi burda da çıkar o
Puahshshshshshhsjsjd
İyi tatillerle bakıştım bsjzisklsmxjdksje
Prenses 27 ama beni alintilayip çoklu akimm
Benimki chat cpt ye yazdırmış galiba çok üzücü 😭
Prenses 27
Benimki edebiyatçı ve kendi gerçekten çok ama çok iyi bir kadın bazı gondermelerle yazmis olsun knk sen de alintila at akım çıkaralım
Tamam aşkım birazdan atarım
Prenses 27
İrem tamam askimmm yerim senii oysss
Ayyyy eve gidince aticammm benimki çok roman okuduğumu fln yazmış skskks
Prenses 27
Yaa dur merak ettim kizz
Prenses 27 he seninkini alintilayip yapicam bildirim gelir ztnnn aşkkk
Hivoş♡ tamam askimm