Küllerinden Doğmayı Seçenlerin Hikayesi
2026 21. kitabı
Okunma: 26 Haziran 2026 22:09
Kitabın güzel yönü sayfaları çevirirken karşınızda biriyle sohbetini sonuna kadar hissediyorsunuz. Yazarın daha önceki söyleşilerini, konuşmalarını da yakından takip eden biri olarak, Ayetel Kürsi'nin o muazzam koruyucu "zırhı" ve feyzi, kalbi dünyevi telaşlardan arındırıp sükunete kavuşturma konusunda ve onun bu manevi derinliğinide önerisi muazzam ayrıca kitaba da yansıtabilmesini çok değerli buldum. Önemli alimlerin ve zatların hayatlarından verdiği samimi örneklendirmelerle, insanın yaşam kalitesini gerçekten artıran bir yol çiziyor. ​Kitap, "Önce kendini sevmeyi, sonra başkalarını sevmeyi, ondan sonra da başkalarının seni sevmesine izin vermeyi öğrenmelisin" diyerek insanın içsel dengesini kurmasını hedefliyor. Kendi içine dönmek, ve o meşhur Zümrüdüanka gibi yeniden kanatlanmak sürecini felsefi ama bir o kadar da akıcı bir dille aktarıyor. ​Eğer şu sıralar ruhunuzu yorgun hissediyor ve bir çıkış yolu arıyorsanız; bu kitap size çok yakın bir dostun omzunu uzatıyor. Kesinlikle tavsiye ederim. İyi Olacaksın Sibel Uzun
Duygu ve Düşünce
İyi OlacaksınSibel Uzun · Destek Yayınları · 202432 okunma