2026 43. kitabı
En tehlikeli sırlar, en durgun sularda bekler.. Avustralya’nın küçük ve şirin bi kasabası olan Smithson’da yaşayan Rosalind Ryan, başarılı bi öğretmendir. Dedektif Gemma Woodstock’ın lise arkadaşı olan Rosalind, öğrencileriyle piyes gösterisi için çalıştıkları bi gün herkes evine dönerken kendisi dönemez. Gölde etrafı güllerle sarılmış bi halde ölü bulunur. Küçük bi kasaba olunca herkes zaten birbirini tanır ve soruşturmayı yürüten Gemma ve arkadaşı Felix zorlanır. Okulun en gözde öğretmenlerinden birini kimin öldürdüğünü araştırırken iki dedektifin birbirine yakınlaşması Gemma’nın Scott ile ilişkisine darbe vurur. Üstüne oğlu Ben de kaçırılınca kendi içinde sorunlar yaşamaya başlar. Acaba Ben’i kim kaçırdı? Bunun cinayetle ilgisi var mı? Gemma soruşturma ile ilgilenirken kendi geçmiş duygularıyla da yüzleşir. Geçmişteki duyguları bastırmak zor gelir. Rosalind olayında sırlar açığa çıktıkça Gemma’nın da sırları açığa çıkmaya başlar. Gemma’nın bu olaylarla bağlantısı ne olabilir? Sarah Bailey’in ilk Gecenin İçinden kitabını okumuştum. Bu kitabı daha önce okumam gerekti ama kısmet şimdiyeymiş.Yazarın kalemini ve yarattığı kurguyu seviyorum. Polisiye, psikolojik gerilim, gizem, sır sevenlere tavsiye ederim.
Karanlık GölSarah Bailey · The Roman Yayınları · 2018158 okunma