Kucak dolusu selamlar gönderiyorum sizlere sevgili kitap kurtlarım Sanırım postta gördüğünüz kitabı ben öve öve bitiremeyeceğim Spoiler vermeden söyleyebilirim ki, kitap bittiğinde muhtemelen bir süre kendi hayatınızdaki seçimleri ve "ya şöyle olsaydı?" ihtimallerini düşünmeye devam edeceksiniz. Ve eklemeliyim ki bir çırpıda kitap nasıl okunurun kanıtı
Distopik, gerilim, heyecan temalı kurgusuna başlamak istiyorum; Jason ana karkaterimiz ve bir arkadasiyla bulustuktan sonra, kaderinin değişeceğini bilmeden, geldiği güzergahı değiştirerek evine başka yoldan gitmeye karar veriyor Fakat maskeli bir yabancı ile karşılaştıktan sonra Jason bir daha eskisi gibi olamıyor
Fizik profesörü olan karakterimiz, maskeli yabancının onu kaçırması ardından, ailesine yani o çok aşık olduğu, uğruna kariyer değil de aile hayatını yaşamayı göze alan eşi Daniela ve oğlu Charlie'ye geri dönmeye çalışırFakat zaman algısı yitirilmiş bir evrende olduğunun farkına varmadan, aslında hiç evlenmemişc hiç çocuk sahibi olmamış olduğunu öğrenir
Hayatının altüst olduğunun farkına varan fizik profesörümüz, o maskeli yabancıyı bulmaya çalışıyor ve sonunda 'kendisiyle' karşılaşıyor Sıradışı bir şekilde paralel evrende bölünmüş bir kimlik ile, sonsuz zamanın izinde eski hayatını kurtarmaya çalışıyor Ama bir yandan da asıl meseleye odaklanması gerek: PARALEL EVRENDE NE İŞİ VARDI? KENDİSİYLE YÜZLEŞMESİ GEREKEN HUSUSLAR NEYDİ?
İtiraf etmeliyim ki arkadaşlar film tadında enfes bir kitaptı benim için. Sadece saatlere sığdırıp bir çırpıda okuyacağınız bir iitapti ve ben 6 saatte yalayıp yuttum Sizlere kesin önerimdir, sevgiyle ve kitapla kalın