·396 syf.····Okunma: 28 Haziran 2026 19:49 Kitabı iki günde bitirdim ve çoktandır bu tarz kurgu okumadığım için benim için çok akıcı bir şekilde ilerledi. Belki yaşım(19) dolayısı ile bazı sahnelerde bayağı güldüm eğlendim. Buradan sonra belki spoiler yazabilirim. Hannah'ın ilk başlarda Justin için Garrett'tan yardım alması sonrasında da aşık olması biraz klişesi ama yani klişe olması bile hoşuma gitti. Ve sonraki kitaplardaki ana karakterlere biraz göz gezdirdim ki bu kitapta olan bazı çiftler ayrılacakmış. Sonunda da Hannah ve Justin'in arkadaş olmasına da şaşırdım açıkçası yani beklemiyordum. Bir de bence +18 sahne sayısı da çok değildi yaniabartılacak kadar fazla değildi. Tabii ki vardı da fazla ayrıntı verilen sahne sayısı çok değildi. Ama öpüşme sahneleri çok tatlıydı yaa. Bir de birbirlerini sevdiklerini başlarda fark etmeyişlerini okumak ve Hannah'ın Justin'i istediğini düşünmeye devam etmesi de sayfa yaklaşık 300'e kadar sürmesi de fazla uzatılmıştı bence çünkü o kadar uzatmayıp birbirlerini sevdiklerini fark ettiklerinden sonra birsürü zorlukla falan karşilaşsalardı biraz aksiyon eklenmiş olurdu. Tamam bir iki küçük zorluk yaşadılar ama bir iki bölüme araları düzeldi. Yani demek istediğim aralarındaki gergin atmosferi biraz daha okumak isterdim. Son olarak da şunu eklemek isterim bu benim okurken ve sonrasında edindiğim yorumum. Yorumlarımı da kitabı okuduğum zamanki düşüncemin bir yerde olması ve bana katılan katılmayan var mı belki öğrenirim diye yazıyorum <3