Naz

@NsNz_
Silber-Rüya Labirenti
2026 23. kitabı
Okunma: 28 Haziran 2026 06:24
Belki serinin son kitabı diğerlerinden çok daha iyi veya daha iyi olur diye umutlanmıştım fakat tekrardan bir hayal kırıklığı oldu. Kitabın konusundan, yapılan yorumlardan, insanların ne kadar çok beğendiğini gördükten sonra alıp okuduğum bir seri oldu lakin çok vasat bir seri ile karşı karşıya geldim. Merak edip alıp okumak isteyen varsa almasın derim, bu kitap serisine bu denli para verip hayal kırıklığına uğramak sizi mutsuz etmeyecekse o zaman bir şans verebilirsiniz elbette. Kitaptaki konular sürekli ve sürekli birbirini tekrar ediyordu. Sayfaları çevirirken, ya artık yeni bir şeyler olsun ya da bir an önce bitsin diyerek neredeyse iki hafta boyunca elimde sürüklendi durdu. Bu kitap serisinin hitap edebileceği kitle; 13-16 yaş aralığına sahip, kitap okumaya yeni başlayan kişiler için uygun olabilir fakat on sekiz yaşın üzerinde ve uzun süredir kitap okuyan ve kitaplara hâli hazırda hâkim olan birisiyseniz büyük ihtimalle aldığınıza pişman olacaksınızdır. Silber - Rüya Labirenti Kerstin Gier
Silber - Rüya LabirentiKerstin Gier · Pegasus Yayınları · 20161,109 okunma