Hocanızdan yediğiniz en iyi dayak neydi bi de sebebi ? Benim : dayak yeme sebebim 1.sınıfta hava olsun diye ters B harfi çizmiştim tokatlamıştı ;))
Anket
Tebeşirle dudağımı boyamistim
Kaçıncı sınıfken ;))
Bizim sınıfta hoca birinde sigara paketi yakalamıştı. Tahtaya çıkarıp sigaraları yedirmişti. Yine aynı sene aynı hoca bizim sınıftan birinin elini kırmıştı. Birini altına kaçırana kadar dövmüştü. Tuhaf tuhaf dövme şekilleri vardı. Şimdi düşünüyorum da okumaya değil işkenceye gidiyormuşuz. Bu arada genel eğitim hayatımda bende çok dayak yedim. Pek ilginç yanları yok.
Redmore
Abanshsjskkfd bu adam hem psikopat hem de iyi bi insanmış ;)
Saçma sapan bir anımı anlatmaya karar verdim sanırım bu pek dayak sayılmaz ama ona benzer birşey neyse. 5. sınıftayken ingilizce hocamız ödev yapmayanları masasının yanına çağıyor orada kendi etrafımızda 10 kez dönmemizi istiyor ve kapıya kadar yürümemizi emrediyordu. O gün bende ödev yapmamıştım ve herkes kapıya ulaşamayıp yarıda bırakıyor ben onlara gülüp siz beceriksizsiniz falan diyorum tam bir salağım yani. Bi de kendime o kadar güveniyorum ki neyse. Ben o 10 turu çok hızlı döndüm sonra kapıya doğru yürümeye başladım tahmin edin ne oldu?... Kapı tarafındaki sıra ile orta sıra arasına girip (o anları gerçekten hatırlamıyorum) yüzüstü yere bir yapışmışım. O dönmenin hızıyla yere yapışmama rağmen nasıl burnum kırılmadı bilmiyorum. Ve bu da böyle bir anımdı. 😊
1. Sınıfta hoca bir cümle söylemişti biz de yazıcaktık . Herkesi sorayla kontrol ediyordu . Bana geldi ben de yazamadım tabi defterime baktı bişey demez sanıyorken kafama aniden bir yumruk yemiştim. Ondan sonra o yumruğa inat ders çalışma azmim başlamıştı .(hocamız da tatlı bir bayandı ya nasıl yumruk attı bide kafama ) :)
Redmore
Şükür yemedik o tekmeyi ;)))