·144 syf.····Okunma: 03 Ağustos 2018 03:23 Neyin gerçek neyin sahte olduğunu bir türlü anlayamamakla birlikte kitabın kapağını kapatmış bulunmaktayım. Ne okudum ben?
Her bir bölümü bir öncekiyle bağlantısı var mı yok mu diye arayarak bitirdim. Bu da beni her bölümden sonra düşünmeye itti.
Cinsellik ve küfrü içinde bolca barındırıyor. Cinsellik kısmı beni o kadar rahatsız etmemesine karşın karakterlerin fazlaca küfür etmeleri hoşuma gitmedi.
Kitabın son bölümünde Bay Şair'in yazdığı öykü çok güzeldi. Özellikle sonunu öyle bağlamasını o kadar sevdim ki. Çok özgün bir öykü olmuş lakin tek rahatsız olduğum nokta her cümlenin devrik olması oldu.
Teoman ise gerçekten sevdiğim bir karakter oldu. Gerçi ona ayrı bir karakter demek uygun olur mu bilemiyorum. Ama Teoman sempatik biri.
Kitapta sevdiğim bir diğer nokta ise Salti'nin Meltem'e olan aşkı oldu. Öyle güzel seviyor ki Meltem'i ve bu kelimelere o kadar güzel yansımış ki bu imrenmeme neden oldu.
Genel olarak sevdiğim ve tavsiye edebileceğim bir kitap oldu. Kitabı bana imzalı olarak gönderen yazarına çok teşekkür ediyorum. Umarım nice başarılarına daha şahit oluruz. Herkese iyi okumalar. :)