·408 syf.····Okunma: 29 Temmuz 2018 14:18 Merhabalar kitap kurtları nasıl gidiyor ? Bende iyim teşekürler :) Öncekile Aplikasyonu bitirir bitirmez inceleme yazma fırsatını bulamadığım için kusura bakmayın arkadaşlar. Nihayet bugün kitap hakkindaki düşüncelerimi sizinle paylaşabilecegim. Zaten bu tarz distopik biraz da bilim kurgu tadında kitaplara olan düşkünlüğüm olduğu için bu konuda yazmak çok hoşuma gidiyor .Öncelikle yazarın kitabı yazarken gerçekten emek verdiğini ve bu konuda bir çok araştırma yaptığını kitabı okurken hemen anlayacaksınız. Bazı betimlemeler çok iyi iken bazıları daha da pekiştirilebilirdi belki diye düşünüyorum . Baş kahramanın kişiliği olsun, karakateri, dış görünüşü hiç zorlanmadan kafamda bir insana dönüşüp roman boyunca harika bir yoldaş oldu benim için . Malesef bütün karaketlerde aynı şeyi yaşamadım . Yazar daha önce dediğim gibi baş karakteri bu kadar iyi tanımladığı için romana buradan çok bir eksi eklenmeyebilir ama genel olarak karakterler gerçekten güçlü betimlendi diyebilirim. Konuya gelecek olursak en basit kararsızlıktan en karmaşık olanına kadar, her türlü sorunuza yanıt verebilecek bir uygulama bulunmuştur ve insanlar artık hayatının her alanında bu uygulamaya başvuruda bulunarak zihinlerinin gereksiz yere yormamayı tercih ediyor . Sonuçta Lux uygulaması sizin için en uygun olanının zaten biliyor neden siz zahmet edip de gereksiz yere kararsızlıklar ile boğuşasınız ki ? Hayatı boyunca bununla büyüyüp yetiştirilen. Aurora da buna inanmaktadir ta ki .... (Spoiler vermek yok arkadaşlar merak ediyorsanız gidip kitabı kendiniz okuyabilirsiniz ;b ) Kitabın kapağında da yazdığı gibi hayatınızdaki tüm sorunların cevabını sizin için cevaplayacak bir uygulamaya sahipseniz.. Lux.
Onun dışında yetişkinlerin eskiden, çocukların da hâlâ duymakta olduğu 'iç ses' denilen şüphe var. Ve daha var da var...Yani demek istediğim olaylar basite falan hiç indirgenmemiş her şeyin arkasında bir sebep bulabilirsiniz. Olay örgüsünde en fazla bir iki yerde kopukluk olmuştur ya da olmamıştır da.
Bu kitabı da Açlık oyunları, Uyumsuz serisi vb. romanları sevenlere şiddetle tavsiye ederim .ÇOKok seveceğinizden eminim . Şimdiden iyi okumalar. Iyi geceler.