Aşk nedir ? Sevginin bir üst boyutu mudur?
Bence aşk diye birşey yok Herkesin aşk diye nitelendirdiği şey Tamamen alışkanlıktan başka bişey değil
Degildir. Ask anlik diyelim sevgi omurluk diyelimm
Çünkü eğer karşılıklı iki insan gerçekten bir birilerini sevip aşık olmuslarsa onları Allah tan başka hiç bir küvet ayıramaz engel olamaz kavuşmalarına. Ama günümüz dünyada maalesef böyle sevenler yok ve ben aşığım diyen birçok kişide bi süre sonra ayrılıyorlar ve hayata başka insanlarla devam ediyorlar gerçek aşkta böyle bişey yok bu zamanda da gerçek aşk yok dediğim gibi sadece alışkanlık hepsi bu.
O daha kötü işte.. ya sahte yada alışkanlık iki sonuçtan birini yaşıyor insanlar ikisininde sonucu maalesef hüzün..
Aşkı mantığa göre değerlendirmemek lazım. Sonu ne olursa olsun yaşanan duyguların belkı de en kutsalı. Zaten sırrı da bunda.. İnsan aşık oldugu zaman ısterse alım ısterse zalım ne olursa olsun denk geldıgım en kotu ınsan dahı o kadar masum o kadar ıyı ve temız oluyorlarkı... Insan aşık oldugu zaman her şeyde bırını arıyor ve ne kadar fazlalık varsa atıyor hepsını dupduru cıkıyor o jnsana... Aşk yok olmaktır dıye bosuna dememısler.
Alperen
Bu kızdan tavsiye alın aşık olmadan bence 😂