Gönderi

Elinizdeki kitabın 19. sayfasından 8. cümleyi yazar mısınız? (Özel sayılar bunlar benim için. Bakayım nasibimde ne varmış☺.)
1000Kitap
··
21 Gösterim
29 Yorum
o beni sevemedi giti evlendi iki cocugu var ve cok mutlu o mutlu olunca bende mutlu oluyom ve bende evliyim iki cocugum var hayat cok garip be muhabett..
Kübra Yılmaz
Gönderi Sahibi
Bu biraz ağırmış😐 nasip dedik kabulleniyoruz☺
Hem çok güzel, hemde çok iyi bir çocuktu.
Bir doğruya sevinmekten çok bir saçmalığa gülümseyebilen hoşgörüyü.
Hilafetin islamdaki öneminden dolayı Alimler, müslümanlar için bir Halifenin varlığını dinen zararuri görmüşler. (Çok ilginç, 400 sayfalık kitabın özeti bu cümle resmen) :()
Kübra Yılmaz
Gönderi Sahibi
Gerçekten mi? Tam noktaya basmışım o zaman☺
Bu yorum görüntülenemiyor
Reklam
Ne yazık ki 19. sayfa bölüm sonuna denk geliyor ve 8 tane cümle yok, ben de 8. satırdaki cümleyi yazayım.[ Bu da benim ayrıcalığım olsun. :) ] "Devasa bir imparatorluğun gururlu askeriydi kısa süre öncesine kadar, ama aslında yalnızca zavallı yalanlara tutunan bir sefil olduğunu görmüştü artık."
Kübra Yılmaz
Gönderi Sahibi
Nasipte ne varsa o dedim. O kitapta hiç nasibim yokmuş. Sadece bir boşluk. 8. cümlenin yazılacağı ama yazılmadığı tertemiz bir boşluk.
Şeb-buyı görür kimi sanur şeb Kimisi de sünbüle der akrep..
Kübra Yılmaz
Gönderi Sahibi
Güzelmiş. Teşekkür ederim.
Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir.