2018 27. kitabı
Okunma: 09 Ağustos 2018 19:25
21NUMARALIÇOCUK; Baş karakterimiz Finley basketbolu hayatı sayan bir çocuk. Öyle ki sevgilisi Erin ile sezon başları ilişkilerine ara veriyorlardı. Yaşadığı mahalle şiddet, uyuşturucu, İrlanda Mafyası ve bütün pislikleri barındıran bir mahalle. Diğer baş karakterimiz Russ, muhteşem bir oyun kurucu. Yaşadığı bir trajedi sonucu hayatı altüst oldu ve basketboldan uzaklaştı. Yeni taşındığı mahallede kendini dış ortamdan dışlayıp içine kapanık bir hale geldi. Eski forması yüzünden ona bir tek 21 Numaralı Çocuk diye seslenince tepki veriyordu. Lisenin son senesi bu iki oğlanı bir araya getirecek ve bu sıradışı arkadaşlıkları, ikisininkin de ihtiyaç duyduğu cevap olacaktı. ••• Kitap bir kere çok hızlı ilerliyor. Su gibi akıp geçme değimi cuk olarak oturuyor. Fakat hikayemde söylediğim gibi Finley’in hissettiği hisler sonucu kendimi onun yerine koyunca kendimi kötü hissediyordum ve hızım kesiliyordu. Zaten kitapta nefret ettiğim tek insan koçtu, ne bileyim asla ısınamadım o adama. Finley ve Erin’in ilişkileri zaten beni benden aldı. Best ship listeme girdiler. Kitapta kötü olaylarda oldu, gözleri doldurtacak olaylarda oldu, yüzümde gülücük oluşturacak olayda oldu. Dolu dolu bir kitaptı. Basketbola ilgi duyan arkadaşlara da öneririm, bolca basketbol vardı kitapta. Öneririm. Alın, okuyun, okutun. Sevgilerimle, sağlıcakla kalın
21 Numaralı ÇocukMatthew Quick · Yabancı Yayınları · 2018190 okunma