2018 19. kitabı
Okunma: 24 Ağustos 2018 03:23
Ve geldik 5 kitaplik seruvenin sonuna... Kitabi kapattigim anda keske devami da olsa ve okusam diye dusundum. Evet karakterler de hikaye de sona eriyor ve devami gelmez, ama bir tarih kitabi olarak da ele alindiginda o kadar doyurucuydu ki, 1. Dunya Savasi sonrasindan bugune kadarki Rusya'yi yine Jasper Kent'in kaleminden Danilov'larin gozunden okumayi cok isterdim. Bu son kitap kesinlikle serinin en guzel kitabi. ilk 4 kitap evet cok guzeldi ama 4 kitap boyunca yazarin farkettirmeden ince ince kurguladigi ve ordugu hikayeye muhtesem, suprizlerle dolu bir son hazirlamis. Ve yine kitap bitince anladim ki, yazar daha 1. kitabin ilk kelimesini yazarken son kitabin son cumlesi zaten aklindaymis. Gercekten etkilendim, ve gercekten hakedildigi degeri buldugunu dusunmuyorum. Daha cok okuyun, hepiniz okuyun, hatta benim gibi tadi damaginizda kalsin ve bir kac sene sonra yeniden okumak uzere kenara da koyun.
Son AyinJasper Kent · Can Yayınları · 2015123 okunma
Son kitap bana da diger kitaplari hatirlatti. Mesela 4.kitapta yudanin yasamindan kesitler sunarken susanna ile ilgili detaylar vs... Cok guzel bir tarihi ve fantastik bir seri... dedigin gibi umarim daha cok kisiye ulasir. Beni bu seriyle Ebru abla tanistirmisti ve iyi ki diyorum .. Kalemine saglik :)
Mithril / Nobody
Evet, ve önceki kitaplari okurken olusan boşluklar harika tamamlandi son kitapta... Hani "duvardaki silahtan bahsedildiyse o silah patlamali" denir ya, bütün silahlari son kitapta patlatti yazar :)