Kendine en çok sorduğun soru nedir?
Anket
Bu yorum görüntülenemiyor
Her gece başımı yastığa koyduğum an son yaşanılandan geriye doğru sayarak bugün vicdanıma dokunacak ben ne yaptım, yapılanlara ne kadar sustum diye sorgular kendi mahkememi yaparım. Sonrasında da hataların nasıl düzeltileceğine kafa yorar ve düzeltme çabasına girmek adına direktifler oluştururum.(Böyle yazınca saatler alır gibi geliyor ama alışkanlıl haline gelince çokta zaman almıyor ya da ben fark etmiyorum.)
Bunu yapmak senin için faydalı mı? Çok sorarım kendime kritik anlarda.
Bu yorum görüntülenemiyor
iÇ SESİM YÜZLEŞİRKEN; Ne yapıyorsun şu an veya ne yapmak istiyorsun Hayallerin var dimi can efendi korkma söyle bak kimse yok bizbizeyiz burada peki onları hedefe dönüştürmek için ne yapıyorsun Ben şöylim hiç bir şey oturup herşeyin önüne gelmesini bekliyorsun ya yanlış yapıyorsun. Neyi bekliyorsun at şu ölü toprağını üzerinden hayallerine odaklan neleri başaracağına sen bile inanamayacaksın sen kimseyi değil gel beni dinle Kimseye güvenme kendİ yeteneklerin ve tecrübelerinle yanlız başına yürümeyİ öğrenmelisin Şimdİ karar Senin ya aİlen arkadaşların çevrendeki İnşaNlar gibi düz insan olacaksın yada kendinİ kitaplarla konferans şemİnerlerde ve çalıştüğın alanda kendİnİ gelİştİrİp önüne gelen Fırsatları değerlendirecek Başarının Tadını Çıkaracak yada o fırşatları değerlendirenlerİ İzleyip keşke diyip altlarında her zaman ezileceksin ( İÇ SEŞİMLE VERDİĞİM SAVAŞ) Kendi kendinizi alın karşınıza bazen konuşun yaşadığınız veya yaşamak istediğiniz hayatı uzaktan gözlemleyerek tarafsız bİr şekİlde ve daha mantıklı ve gerçekçİ kararlar almanızı sağlıyor Çarkın içinde arada sırada da olsa kenara çekilin kendinizi dinleyin derim Sevgili dostlar.