Öykü Otobüsü Part-1
Bu öykümü, hikaye etkinliklerine olan ilgisinden ve samimi yorumlarından dolayı ve dahi daha öncesinde kendisi tarafından yazılan başka maceralarını okuduğumuz ve öykümüzün içinde ikinci bölümde
Kalemine yüreğine sağlık :)), anaya selam, bugün kandil değil o yüzden o gün kandil simidinin susamina kadar yiyip yetmiş yaşındaki anacigimizi sersefil eden muavinen lanet...devamını merakla bekliyorum :")
Teşekkürler arzu hanım :) devamda görüşürüz o zaman :)
Rahime adına sevindim,ihtiyacı vardı buna :) Kendisine bir ithaf borcum var benim de bakalım ne zaman olur :)
sonuna kadar hakkediyordu evet :) şimdi aynı sitemi ben yaparmışım :)
3 yanıtı göster
Elinize sağlık- artık PART-3'de kaldırırız herhalde otobüsü:) Kendinize özgü güzel bir başlangıç olmuş darısı diğer bölümlere- Rahime hanımın da döndüğü güzel olmuş , ona katılıyorum deyip kolayca sıyrılabiliyorum her şeyden. İnci hanımın kamil Koç'la bağlantısı olabilir mi acaba- komplı teorileri- subliminal mesajlar doluştu beynime:)) Teşekkürler, bekliyoruz efendim.
:)) part üçe varmaz . Devam otobüste geçecek efendim :) subliminal olur mu bilmiyorum ama koçum Kamillere giydirmeye devam edeceğim part -2 de :) Rahime hanımın afilli dedesi de otobüse binecek :) bakalım belki bu vesileyle yazar :)
1 yanıtı göster
Çok güzeldi, yerinde tespitler yapmışsınız. Uzun olmasına rağmen sıkılmadan okudum. Elinize sağlık.
Teşekkürler :) sevindim :)
Gönülden kalemine dökülmüş güzel bir yazı. Yüreğine sağlık ...
Teşekkürler efendim :)
Kalemine, yüreğine sağlık. Duygu yüklü olmuş. Hiç sıkılmadan zevkle okudum. :))
Teşekkürler liliyar :) uzun oldu biraz ama sıkılmadan okunuyorsa ne mutlu bana :)