2018 47. kitabı
Okunma: 09 Eylül 2018 16:24
Ahh Bazarov !! Ne kadar (EDEBİYAT/BİLİM) tartışmasının olumsuz tarafında olsa da etkisinde kaldığım karakterdin ve bir şekilde bu kitabı oluşturan sendin . Neredeyse sonu dışında fikirlerim doğrultusunda bir durum olmadı. Yazarin bir tutumu vardı belki ama ...( O bize bu SEÇİMİ bıraktı . NASİL Mİ ? Edebiyatı temsil eden karakterler ki bu kitabı kim okusa ve bir anket yapılsa bence edebiyatı seçeneklerini umuyorum , ki benim SEÇİMİM bu yönde , evet edebiyatı temsil edenler böylelikle göz önünde olmuş olacaklardı zaten ,İşin Bazarov kısmı ise SEÇİMİ SAĞLAYAN ASIL KISIMDI. Karakterin ; çekici , acımasız oluşu ( yani edebiyat karşıtı duruşu ) biraz da bizim hep bir yanımızda bulunmasını istediğimiz maceraperest halimizden kaynaklanan " yasak aşk " onu sevmemizi sağladı /neden oldu . Son olarak da söylemek istiyorum 18 yaşındayım ve incelememiz puanlamanizi istiyorum ,nasıl buldugununzu merak ediyorum . Okuduğunuz için teşekkür ederim
Babalar ve OğullarIvan Turgenyev · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 202555,8bin okunma