Şu anda sarjin % kacc
Muamma'ya katılıyor, bizi bu muhteşem sorularınla aydınlattığın için tesekkür ediyorum. Bir de tabi bu beyin açıcı soru kadar önemli değil benim fikrim de, naçizane herkesin şarjının Tuco' nun incelemesini okumaya yeteceğini düşünüyorum. #33652113 kal sağlıcakla.
Islatırken beyinlerini kullanmalarını fark etmelerini sağlar mısın?
5 çubuktu 2 çubuğa düşmüş!
Arkadaş siteye daha ilk defa 14 saat önce kaydını besmelesiz yaptırmış sanırsam. Ya hu 14 saatte 21 tane ileti atmaya yüzlerce insan takip etmeye aklın ermiş de şu platformun amacını nasıl görememişsin arkadaşım. Seni alkışlar eşliğinde facebooka uğurluyoruz, yol yakınken buralarda harcanma sendeki cevher büyük :)
Boyka, burası böyle derin mânâlı şeyler yazıp geyik yapabileceğin bir yer değil. Duvarına "Sahiden iyi mi geceler?" tarzı şeyler yazıp ilgi veya layk toplamaya çalışmanın getirisi de yok. Bak ben üye olduğumdan beri hep şiir kitaplarında geçen karizmatik sözlerin eş anlamlılarını duvarımda paylaşıyorum sanki kendi sözlerimmiş gibi ama hiç kız düşüremedim. Bu site bizim gibileri anlayacak kapasitede değil. Kıymetimizi bilmezler. O yüzden şarjımızın yüzde kaç olduğunu veya şeytan tırnağımızı tırnak makasıyla mı kesiyoruz yoksa dişimizle mi yoluyoruz diye merak etme sen hiç. Ben son sorduğumu çok merak ediyorum ama burada sorsam hiç kimse anlamaz altında yatan soyut ve derin anlamı.
Bezduk da bezduk...😒
Maalesef😒😂