Bir arkadaşımla 👭öyle iyi anlaşırdım ki sonra baktım sanki değişiyor gibi geldi bana. Başta dedim yok ya acaba ben mi değiştim? Ama meğerse o değişmiş😾.sanki o gitmiş yerine başkası gelmiş.kendimle onun arasına mesafe koymaya çalıştım ama olmadı.hayat sanki ayrılmamızı istemiyomuş gibi daha çok bağladı ama artık onunla düşüncem aynı değildi ayrılmak istiyordum ama ayrılamıyordum.yüzüne karşı da söyleyemiyorum🙍.sen olsaydın nasıl ayrılırdın onu kırmadan, inciltmeden????!💭💭
Bu yorum görüntülenemiyor
Bence güzel ve yumuşak bir üslupla istemediğini ifade etmeli ve bu konuda kararlı olmalısın. Akıllı insanin tavri bu olmalidir. Ama pişman olur eski haline donerse ve bu konuda sağlam ahit alir ve takibini yaparsan amenna. Sonra aci cekip de bosuna ağlayip yakinanlardan olma. Hak etmiş kendin ettin kendin buldun olursun derim. Dediğim gibi dua cok işe yariyor bu konuda, neticede kalpleri evirip ceviren Allah...
Hayatımda gerçek anlamda üzülse oturup ağlayacağım sevinse kahkaha atacağım dost diyeceğim bir insan var . Tam tamına 16 yıllık arkadaşım. Şimdi bu insan değişse alır karşıma söylerim çünkü artık kardeşimden öte bir insan oldu bırakıp gitmek yerine düzelmesine vesile olurdum. Çünkü şu hayatta dost bambaşka bir şey çok zor bulunuyor.
Dua edin Allah kalbini size soğutsun. Sonra kendisi sizi istemediğini söyler rahat edersiniz. :)
Icindekileri Haykır ona